Testimonials

testimonial 3 | Ingrid Michiels, 46 jaar

Ik ben enkele jaren geleden lichamelijk op de sukkel geraakt en heb 2 hernia operaties ondergaan. Daarna dure steunzolen aangeschaft om mijn scheve lichaamshouding te corrigeren. Via kennissen ben ik vervolgens in contact gekomen met de praktijk van Ben Corthier en de behandeling begonnen.

Ik was in het begin zeer sceptisch en heb mij regelmatig afgevraagd of dit niet de zoveelste nutteloze poging was om  vooruit te komen. Na 2 maanden behandeling is het antwoord duidelijk. Ik heb veel minder last en loop reeds een maand opnieuw zonder steunzolen……wat een verademing! Wij zijn op de goede weg en ik heb er terug alle vertrouwen in dat verdere chiropractische behandelingen en het nodige geduld van mij terug een nieuw mens kunnen maken.

testimonial 4 | Martine Aerts

Door een verkeerde beweging op mijn werk was er ‘iets in mijn rug geschoten’.  Op aanraden van een collega kwam ik in de praktijk van Ben en Dean Corthier in Antwerpen terecht.

Ik kon daar reeds de volgende dag terecht.  Aan de receptie werd ik ontvangen door een heel vriendelijke dame, die mij een eerste woordje uitleg gaf en mij ook de brochure van chiropractie aanreikte.  Na een opmeting en analyse van mijn nek en ruggengraat kon Ben vaststellen waar het probleem zich voordeed.  Hij legde stap voor stap uit wat hij ging doen en vertelde ook dat het waarschijnlijk niet na 1 behandeling genezen zou zijn.  Daar had hij gelijk in, maar week na week voelde ik toch dat ik minder last had van mijn rug.

Ik vertelde eens tijdens een consultatie dat mijn voeten en knieën zo pijnlijk waren als ik ’s morgens opstond.  Dit is een ongemak dat je gewoon wordt en waar je niet meer bij stilstaat, maar dat gradueel verergert tot je niet meer uit de voeten kan van de pijn en het probleem groter geworden is. Maar Ben heeft dit probleem ook verbeterd.  Telkens ik op visite kom maakt hij de gewrichten in mijn voeten los en nu sta ik ’s morgens op zonder dat ik als een kreupele naar de badkamer strompel.

Doordat ik zo’n goed resultaat boekte, raadde ik mijn zoon ook aan om eens tot bij Ben te gaan.  Hij had al jaren regelmatig last van een stijve nek, na een auto ongeval.  Voor hij aan chiropractie begon was het soms zelfs zo erg dat hij spierontspanners nam.  Mijn zoon vond het eerst een heel nare gedachte dat iemand zijn nek ‘kraakte’, maar Ben stelde hem gerust en zei dat hij in goede handen was.  Nu heeft hij nauwelijks nog last van zijn nek. Ik heb een job die belastend is voor de rug en het is een fijn te weten dat ik bij Ben en Dean Corthier terecht kan voor m’n gezondheid en problemen.

Praktijk Brasschaat

Sint Antoniuslei 51, 2930 Brasschaat,
tel. 03/283 72 50

routebeschrijving

Praktijk Antwerpen

Kiliaanstraat 14, 2000 Antwerpen, tel. 03/232 02 19

routebeschrijving

Praktijk Hamme

Weverstraat 29, 9220 Hamme,
tel. 052/47 67 13

routebeschrijving