Onze technologie

Chiropractors Corthier zijn blij dat ze de Insight Millenium Subluxation Station kunnen introduceren in hun praktijk te Antwerpen. “Met deze state of the art technologie kunnen we objectief de functie van de wervelkolom en het zenuwstelsel analyseren, wat niet kan aangetoond worden op x-ray”. Bekijk hier een voorbeeld van deze gezondheidsopmeting voor de correctiefaseNa de correctiefase ziet deze meting er als volgt uit. De apparatuur onderscheidt drie verschillende specifieke testen die op een veilige en precieze manier het verloop van ieders vooruitgang vaststellen en documenteren. Dit biedt ons de mogelijkheid om een gepersonaliseerd zorgplan te ontwikkelen om een verbeterde functie van het zenuwstelsel en gezondheid te verwezenlijken. Aangezien het zenuwstelsel het belangrijkste systeem is in het lichaam, is het van cruciaal belang om dit ten gepaste tijde na te kijken.

Professionele atleten erkennen de cruciale rol die hun wervelkolom speelt om hen optimaal te laten presteren. “Willen we niet allemaal dat ons lichaam optimaal kan functioneren?” We zijn verheugd deze technologie - die al gebruikt werd voor topatleten van wereldniveau - te kunnen aanbieden aan onze patiënten. De apparatuur helpt om de oorzaak van een probleem te achterhalen, waardoor chiropractors Corthier een op maat gemaakt programma voor verbeterde gezondheid, functie en flexibiliteit kunnen creëren.

The Insight Subluxation station toont duidelijk aan dat chiropractie veel meer is dan een tijdelijke verlichting voor nek- of rugpijnen. Het is essentieel voor de gezondheid en welzijn.

Niet alleen wordt deze technologie wereldwijd gebruikt en aangeleerd in vele leidinggevende chiropractic colleges, ze wordt ook regelmatig toegepast bij topatleten die deelnemen aan de Olympische Spelen en bij beroemde sportteams in de NFL, zoals: de Super Bowl champion Colts, Detroit Lions en de Baltimore Ravens.

De Insight Technologie werd exclusieve certificatie toegekend door The Space Foundation, een non-profit organisatie die samenwerkt met de NASA. Het is de enige technologie van deze aard die dit certificaat verkregen heeft.

De wetenschap achter de Insight Subluxation Station.

Er zijn bepaalde criteria waaraan moet worden voldaan om de doeltreffendheid van deze technologie te garanderen. De Insight Subluxation Station voldoet aan alle criteria.

  • De toepassingen, indicaties en normatieve data voor de test werden gepubliceerd in wetenschappelijke publicaties.
  • Onafhankelijke studies werden uitgevoerd.
  • De apparatuur werd erkend door onafhankelijke instanties.
  • De technologie wordt onderwezen aan erkende chiropractic colleges.
  • De test werd erkend als bewijsmateriaal in rechtszaken.
  • De opmetingen zijn goedgekeurd voor gebruik in klinische studies die aanvaard zijn door het beroep.
  • De test is goedgekeurd voor gebruik bij wetenschappelijke richtlijnen en aanvaard door het beroep.

 

 

 

Praktijk Brasschaat

Sint Antoniuslei 51, 2930 Brasschaat,
tel. 03/283 72 50

routebeschrijving

Praktijk Antwerpen

Kiliaanstraat 14, 2000 Antwerpen, tel. 03/232 02 19

routebeschrijving

Praktijk Hamme

Weverstraat 29, 9220 Hamme,
tel. 052/47 67 13

routebeschrijving